Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Profilering via Facebook

Profilering via Facebook


Kursoversikt:

Kursbeskrivelse: 
Dette kurset gir deg en innføring i hvordan og hvorfor du bør bli synlig gjennom facebook, og hvordan du hensiktsmessig annonserer via Facebook. Kurset gir deg også et innblikk i mulighetene for å skaffe kunder, nettverk og avtaler gjennom en aktiv profil på Facebook. 

Målgruppe: 
Målgruppen for dette kurset er bedrifter som ønsker å profilere seg i markedet via facebook, da med tanke på større kundebase og nettverk. 

Mål med kurset: 
Kunnskapsmål: Etter endt kurs skal du ha kunnskap om hvordan og hvorfor du skal profilere din bedrift via Facebook, og hvordan du praktisk annonserer gjennom Facebook. 
 

Effektmål: Etter endt kurs skal du være kapabel til å selv synliggjøre din bedrift via Facebook, og du skal være i stand til å annonsere via Facebook på en profesjonell og hensiktsmessig måte. 
 

Holdningsmål:. Etter endt kurs skal du ha en forståelse for viktigheten av og mulighetene ved å bruke Facebook som markedsføringsplattform for din bedrift. Du skal ha en forståelse av effekten av annonsering og profilering via Facebook. 

 

Leksjoner

Modul 1 Hvordan bli synlig gjennom Facebook

Varighet:
20 minutes
Nivå:
Begginer

 

Modul 2 Hvordan annonserer man pa Facebook

Varighet:
30 minutes
Nivå:
Begginer

Modul 2 - Hvordan annonserer man på Facebook

Det er to muligheter for å markedsføre seg på Facebook: 

Kursoversikt

Pris
499.00
. - NOK
Kurskategori
Markedsføring
Kurstype: E-læring
Leksjoner: 2
Kurs Sertifikat
No
Lærer

Siri Berntsen

Digital rådgiver
Biografi
Siri Berntsen har over 20 års erfaring med digitale medier, 10 års erfaring som rådgiver i markedsføring via digitale og sosiale medier for bedrifter. 
 
Les mer