Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Premium medlemskap

Premium medlemskap


Et premium medlemskap gir deg/klinikken tilgang på følgende:

  • eDental
  • fordelsprogram 
  • 20 % på alle våre kurs
  • diskusjonsforum 
  • support og rådføring 
  • digitalt dagsoppgjør 
  • fagbrev og nyhetsbrev 

 

Som premium medlem får din klinikk full tilgang til eDental og andre verktøy som kommer deg og klinikken til gode. 

Vårt premium medlemskap gir klinikken det lille ekstra som skal til for å effektivisere og forenkle administrative oppgaver. Innen f.eks medarbeidersamtaler, spørsmål fra ansatte om ferielønn, ferie, permisjon, kvalitetsikring av journal for personell til HMS og vekst for klinikken. Vi er opptatt av å være din supprt og støttefunksjon slik at du får den hjelp og bistand du trenger - når du trenger det!

I tillegg til eDental før du i vårt premium medlemskap de samme godene som finnes i vårt fordelsprogram

Som premium medlem får du også 20 % rabatt på alle våre kurs, både online og fysiske kurs. 

Vi vet at det er viktig å kunne diskutere, rådføre, idemyldre og få tips fra kolleger i bransjen, derfor har vi bygget vårt eget diskusjonsforum slik at dere medlemmer på en sikker og trygg måte kan diskutere ved behov. Ikke bare kan dere rådføre dere med hverandre, men også med oss i Dentalhuset og våre partnere. 

I ditt medlemsskap ligger det allerede mange goder, men vi vil at man skal få en sømløs og effektiv flyt i så mange administrative arbeidsoppgaver som mulig. Derfor får du også muligheten til å gjøre dagsoppgjøret ditt digitalt. (dette krever at man benytter digitale regnskapssystemer), men vi vet at dette minsker dine kostnader. 

I tillegg til alt dette vil vi med jevne mellomrom sørge for at du som premium medlem får utvalgte tilbud og tilpassede fagbrev.   

Bilde