Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Handlevogn

Din handlevogn er tom.
×

Varselmelding

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
2017-02-06 15:52

Dentalhuset + OPUS dagsoppgjør = sant


Tid er penger - vil du spare penger?
Dentalhuset har utviklet en løsning som gjør dagsoppgjøret i OPUS journalsystem digitalt. Med få tastetrykk får du hele dagsomsetningen lagt rett inn på riktige poster i regnskapet.
Visste du at med vår løsning kan du minske kostnadene til regnskapsfører? Det sparer deg for penger. 
Les mer her

Tenk miljø!
Vet du hvor mye papirer du kan spare miljøet for med vår digitale løsning? Med et snitt på 230 arbeidsdager årlig blir det mye papirer - tenk digitalt, spar miljøet!

Mer tid til pasienter
Som tannlege, klinikkeier, assistenttannlege eller sekretær brenner man for god pasientbehandling og ikke nødvendigvis for administrative oppgaver som følger med å drive bedrift. Vi vet at administrative oppgaver stjeler mye av tiden, tid som kunne vært benyttet til pasienter. Med vår digitale løsning kan du bruke mindre tid på administrative prosesser og heller ha mer tid til pasienter. 

Hva betyr dette for meg?
I praksis betyr dette at du ikke behøver å skrive ut dagsoppgjørene fra OPUS og sette dette inn i perm og overlevere regnskapsfører, du bare laster de opp i vår portal og deretter inn i regnskapssystemet.
Ønsker du ikke gjøre denne prosessen selv? Nei, da kan regnskapsfører gjøre det for deg og spare deg for kostnader i prosessen. 

Eneste tilbyder 
Vi er stolte over å være eneste tilbyder av dette produktet. Dentalhuset er utviklet av daglig leder ved klinikk og tannlege for at din hverdag skal bli bedre.
Her kan du lese mer om hvem vi er: "Av fagfolk - til fagfolk"

Dentalhuset har gjort det til sin misjon å gå våre tidstyver i arbeidshverdagen nærmere i sømmene!

Vil du se hvordan vi kan gjøre din hverdag enklere? Bestill en demo her