Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Handlevogn

Din handlevogn er tom.
×

Varselmelding

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.
2016-12-21 10:18

Dentalhuset oppsummerer året og ønsker alle en riktig god jul!


 

Det har skjedd mye spennende i Dentalhuset siden NorDental messen i Stavanger i november!

Vi har holdt kurs i tannbehandlingsangst på Voksenåsen konferansesenter i samarbeid med Favne psykologer, og det var meget vellykket! Vi skal holde flere slike kurs i året som kommer, i tillegg flere andre fagspesifikke og spennende kurs, så det er bare å følge med.

Vi har også  vært i flere kundemøter og fått gode tilbakemeldinger på produktet vårt, og at det er et reelt behov i bransjen. Det er naturligvis veldig hyggelig, og vi fortsetter stadig å utvikle og forbedre oss der vi ser at det er nødvendig.

Derfor har vi i  løpet av de to siste månedene fått enda flere brikker på plass, og kan nå skilte med både HMS portal og digital regnskap.

 

HMS er et lovpålagt og viktig område du som leder og klinikkeier må ha god kontroll på.

Alle bedrifter kan få internkontroller som krever at man har HMS plan nedfelt, da med risikoanalyser og tiltaksplaner for minimering av risiko.

Linn Celine Christensen, som er eier og daglig leder av Dentalhuset har nylig sertifisert seg som HMS konsulent. Hun står parat for å bistå klinikker som måtte ønske det, både innenfor kartlegging, kurs og gjennomføring av lovpålagte HMS krav. I medlemsportalen vår har vi også utviklet et eget tjenesteområde for HMS.  Der kan du som klinikkeier og tannlege finne all nødvendig informasjon og alle skjemaer du skal ha på plass for å tilfredsstille de pålagte HMS kravene som gjelder for din bransje. Dette er et skreddersydd program vi er veldig fornøyd med, og som vi vet er mangelvare i bransjen. Du kan som kunde selv velge hvor mye av HMS arbeidet du ønsker å gjøre, eller hvor mye du ønsker at vi skal hjelpe deg med!

 

Vi er også veldig stolte over å ha fått på plass en mulighet for heldigitalt regnskap!

Den moderne klinikk mottar i dag leverandørfaktura og underlag fra flere forskjellige kilder. Noen kommer på e-post, noen genereres fysisk på klinikken, noen kommer fra Helfo og andre betaler direkte med kort. Tradisjonelt bokføres underlaget på den ”gammeldagse” måten i bransjen hvor klinikkene selv samler underlaget med tilhørende dagsoppgjør som sendes til bokføring og regnskapsfører. Denne form for regnskapsføring fører til lite kontroll over den økonomiske situasjonen til klinikken, og det kan ta opptil flere måneder før klinikkeier ser foreløpig resultat.  Det er også veldig tidkrevende og tungvint for alle involverte parter.

Dentalhuset tilbyr en heldigital regnskapsløsning som gir umiddelbar kontroll over regnskap og likviditet. Med smarte løsninger for elektronisk billagsmottak (faktura mottak), betal regningene direkte fra systemet uten nettbank, balanse og resultatrapport, kjøring av lønn, digital reiseregning med mer.
For å effektivisere regnskapsbyrden ytterligere har Dentalhuset utviklet en link mellom Opus dagsoppgjør og ditt digitale regnskapssystem. Ved få tasteklikk kan du importere et dagsoppgjør fra Opus direkte inn i regnskapet.

 

Følg med på flere oppdateringer fra oss fremover!

Med ønsker om en god jul og et godt nyttår.