Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Øk kundegruppen via Facebook!

Øk kundegruppen via Facebook!


Kursoversikt:

Kursbeskrivelse: 

Dette kurset gir deg en innføring i hvordan du skal få flere kunder via aktivt bruk av facebook. 

Målgruppe: 

Alle bedrifter med facebookprofil som ønsker flere kunder og økt omsetning. 

Mål med kurset: 

Kunnskapsmål: Etter endt kurs skal du ha kunnskap om hvordan du skaffer flere kunder gjennom aktivt bruk av din Facebookprofil. 

Effektmål: Etter endt kurs skal du være i stand til å aktivt bruke Facebook for å øke din kundebase og på sikt høyere omsetning for din bedrift. 

Holdningsmål:. Etter endt kurs skal du forstå viktigheten av og mulighetene for å øke din kundegruppe ved aktiv bruk av bedriften sin Facebookprofil. 

            

Alle ønsker vi flere kunder, og kanskje høres alt dette for godt ut til å være sant? At kundene finner bedriften din via Facebook? Men det er sant! Bruker du Facebook riktig vil kundene komme til deg. De fleste av oss bruker idag mye tid på Facebook og tre millioner nordmenn har profil på nettsamfunnet. Tenk så kjekt om tiden du bruker der øker omsetningen din? At enda flere kunder finner deg og din bedrift! At du får dialog med mange nye kunder som ønsker å kjøpe dine tjenester. At du skaper verdi ved å være den bedriften som blir synlig og "alle" snakker om!?

Leksjoner

Modul 1 Hvordan fa flere kunder via Facebook

Varighet:
30 minutes
Nivå:
Intermediate

Modul 1

 

Modul 2 Tips til bruk av bilder og videoer pa Facebook

Varighet:
15 minutes
Nivå:
Begginer

Her er noen tips til hvordan og hvorfor du bør bruke bilder og video på Facebook. Med bilder og video har du nå mulighet til å få bedriften synlig på en visuell og spennende måte.

 

Kursoversikt

Pris
499.00
. - NOK
Kurskategori
Markedsføring
Kurstype: E-læring
Leksjoner: 2
Kurs Sertifikat
No
Lærer

Siri Berntsen

Digital rådgiver
Biografi
Siri Berntsen har over 20 års erfaring med digitale medier, 10 års erfaring som rådgiver i markedsføring via digitale og sosiale medier for bedrifter. 
 
Les mer