Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Om oss

Er din klinikk rustet for morgendagens konkurranse?

Med oss på laget sørger vi for at din klinikk tåler morgendagens utfordringer!

 

Ta kontakt i dag for å få vite mer. 

 

Dentalhuset er

Dentalhuset sitt mål er at tannhelsepersonell skal bruke sin tid på de er best på - nemlig å behandle pasienter! 

Her kan du lese litt om hvem vi er


Dentalhuset ble etablert av Linn Christensen etter at hun jobbet flere år som daglig leder for en tannklinikk i Østfold.
Etter lang fartstid som daglig leder, ble det tydelig at tannlegebransjen mangler ett sted å henvende seg til, for å få hjelp til praktiske driftsspørsmål og administrative verktøy. Dette er bakgrunnen for etableringen av Dentalhuset.

Dentalhuset ønsker å gi tannlegene tiden tilbake, slik at de kan fokusere på å behandle pasienter, mens den daglige driften fungerer smidig, effektivt og på en god måte. 

Tannlege Alexander Stepanenko har også vært med fra starten, og har tidligere drevet egen tannklinikk.  

 

Om oss: 

small_14333152_2095747023984691_7894448390799276769_n.jpg 

Linn Christensen er daglig leder for Dentalhuset, hun har jobbet som daglig leder i tannklinikk i flere år og og er gründeren bak konseptet. Linn har en master i ledelse fra Handelshøyskolen BI med fordypning i endringsledelse og innovasjon. Hun brenner for å finne gode løsninger, effektivisering og menneskene i prosessen. 

 

small_img_8941.jpg

Alexander Stepanenko er utdannet ved det odontologiske fakultet i 2007, og fra 2008 jobbet han som assistenttanlege. Fra og med 2013-2016 var han eier av en tannklinikk i Østfold. Gjennom årenes løp har han opparbeidet seg god kompetanse på å behandle pasienter som lider av tannbehandlingsskrekk og hans interesse for området har bare økt i takt med hans kunnskap og hans pasienters lojalitet og trygghet. Han er rolig og balansert, og brenner for å behandle pasienter i denne kategorien.