Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Handlevogn

Din handlevogn er tom.

Om oss

Er din klinikk rustet for morgendagens konkurranse?

Med oss på laget sørger vi for at din klinikk tåler morgendagens utfordringer!

 

Ta kontakt i dag for å få vite mer. 

 

Dentalhuset er

Dentalhuset sitt mål er at tannhelsepersonell skal bruke sin tid på de er best på - nemlig å behandle pasienter! 

Her kan du lese litt om hvem vi er


Dentalhuset ble etablert av Linn Christensen etter at hun jobbet flere år som daglig leder for en tannklinikk i Østfold.
Etter lang fartstid som daglig leder, ble det tydelig at tannlegebransjen mangler ett sted å henvende seg til, for å få hjelp til praktiske driftsspørsmål og administrative verktøy. Dette er bakgrunnen for etableringen av Dentalhuset.

Dentalhuset ønsker å gi tannlegene tiden tilbake, slik at de kan fokusere på å behandle pasienter, mens den daglige driften fungerer smidig, effektivt og på en god måte. 

Tannlege Alexander Stepanenko har også vært med fra starten, og har tidligere drevet egen tannklinikk.  

 

Om oss: 

small_14333152_2095747023984691_7894448390799276769_n.jpg 

Linn Christensen er daglig leder for Dentalhuset, hun har jobbet som daglig leder i tannklinikk i flere år og og er gründeren bak konseptet. Linn har en master i ledelse fra Handelshøyskolen BI med fordypning i endringsledelse og innovasjon. Hun brenner for å finne gode løsninger, effektivisering og menneskene i prosessen. 

 

small_img_8941.jpg

Alexander Stepanenko er utdannet ved det odontologiske fakultet i 2007, og fra 2008 jobbet han som assistenttanlege. Fra og med 2013-2016 var han eier av en tannklinikk i Østfold. Gjennom årenes løp har han opparbeidet seg god kompetanse på å behandle pasienter som lider av tannbehandlingsskrekk og hans interesse for området har bare økt i takt med hans kunnskap og hans pasienters lojalitet og trygghet. Han er rolig og balansert, og brenner for å behandle pasienter i denne kategorien. 

 

small_img_9044-2.jpg

Thomas Skjærstad Larsen er en partner i Dentalhuset som vi har knyttet til oss og han står bak den tekniske løsningen vår. Thomas driver også Baggy Media, som er en av våre samarbeidspartnere - et svært dyktig kreativt byrå. Thomas er i sitt ess når han får utfordringer i fanget, hvor smidighet og kreativitet står høyt i førersetet! Ikke minst er hans gode humør alltid smittende!

 

Vi har knyttet til oss samarbeidspartnere på ulike fagfelt, dette for å kunne tilby en helhetlig og tverrfaglig tjeneste.  

 

Våre partnere:

Finansco: er et investering - og fondsforvaltningsselskap som gir deg som medlem i Dentalhuset mulighet til å søke råd om pensjonssparing og investeringer. Deres pensjonsrådgivere har som formål å være:

  • enklere
  • billigere
  • bedre

Er du lei av å bruke tid unødvendig mye tid på pensjon – en pensjonsordning som antagelig er unødvendig dyr? Som utfordrer til de store bankene og livselskapene må man enten levere enklere, billigere eller bedre. Finansco sine pensjonsrådgivere leverer på alt! For eksempel har man i 10 av 10 sammenligninger kommet ut med en løsning på OTP (Obligatorisk Tjenestepensjon) som er billigere enn dagens, mye av grunnen er skjulte kostnader hos dagens tilbyder. Interessert i å spare både tid og penger? Finansco gir deg et enkelt og uforpliktende tilbud.

 

Baggy Media: er et lite, men svært dyktig, kreativt byrå som bistår deg med det du måtte trenge av hjelp. De har løsninger på alt fra logo og print, til nettsider og tyngre utvikling for å finne de optimale løsningene for din bedrift. Baggy er innovative og opptatt av å følge trendene i markedet. De ettestreber å finne de beste, mest estetiske og engasjerende løsningene til deg som sluttbruker. 

 

Silje G. Andersen: er jurist og bistår alle våre medlemmer i det de måtte ha behov for. Silje er svært dyktig og du kan stole på hennes bistand når du trenger det! Hun står bak håndbøker, dokumenter og kurs innefor det juridiske fagfelt. 

 

Siri Berntsen: har over 20 års erfaring innenfor digitale medier, hun er meget kompetent og brenner for sosiale medier, og for at du som kunde skal få ta del i all hennes kunnskap og erfaring. Siri er med i Dentalhuset innenfor kategorien markedsføring, og hun har laget våre kurs innenfor sosiale medier, og hun står for workshops i samme emne. 

 

Favne Psykologbistand: Dentalhuset samarbeider med Favne psykologbistand, med særlig fokus på mennesker med tannbehandlingsangst og fobi. Favne psykologbistand AS er en privat psykologklinikk i Oslo sentrum, som har som mål å tilby psykologfaglige helsetjenester av beste kvalitet, til privatpersoner og bedrifter. Favne sitt hovedfokus er å kunne gi rask hjelp og behandling med høy kvalitet og effekt. Alle psykologene i Favne er autoriserte og har bred erfaring med utredning og behandling av ulike psykiske lidelser, inklusiv alkohol/rus og avhengighet. Virksomheten er taushetsbelagt og regulert av etiske retningslinjer for Norsk Psykologforening.

 

Sand økonomi: Dentalhuset samarbeider med SAND Økonomi AS som leverer autorisert regnskapsførsel og nærliggende rådgivning. Sand Økonomi er grunnlagt på ideen om at det er mulig å jobbe smartere med regnskap, og at god økonomisk styring gir bedre prestasjon for deres kunder. De er et heldigitalt regnskap og rådgivingsselskap.